Hovedretter

Fuldkornspasta med tomat, kylling og æble-fennikelsalat

4 personerKyllingesauté:300 g fuldkornspasta, gerne penne4 kyllingeinderfileter eller -bryster (600 g), skåret i mundrette stykker4 skiver bacon,

4 personer

Kyllingesauté:
300 g fuldkornspasta, gerne penne
4 kyllingeinderfileter eller -bryster (600 g), skåret i mundrette stykker
4 skiver bacon, skåret i strimler
500 g blommetomater, skåret i halve
2 fed hvidløg
1-2 tsk sukker
50 g parmesan, friskhøvlet

Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Rist kyllingestykker og bacon af på en pande, til
kyllingen er gylden. Tilsæt tomater og hvidløg.
Rist videre i ca. 2-3 minutter. Smag til med salt,
peber og evt. lidt sukker.
Tilsæt den kogte pasta, og bland godt rundt.
Drys parmesan over.

Salat:
1 radicchio, endivie eller feldsalat,
skåret, skyllet og slynget tørt
1 æble, skåret i tern
½ fennikel, skåret i tynde skiver
2 spsk olivenolie
2 tsk balsamico

Sådan gør du:
Bland salat, æble og fennikel i en skål. Kom lidt
god olivenolie og balsamico over.
Smag til med salt og peber.





Kilde: Bitz dit køkken af Christian Bitz, JP/Politikens forlag


Flere opskrifter:
Æggekage med kartofler, peberfrugt og avokadosalat

Japansk kål, ris og fiskefrikadeller med friske urter

Wok med kål, nødder og skinke i sojasauce

Minutgrøntsager med minutbøf og grøn salat med nødder

Læs mere om: