Hovedretter

Fisketacos med bagt torsk

Min mexicanske livret tilsat en god dansk torsk. Fiskens milde smag klæder det mexicanske temperament godt. Her får du opskriften på fisketacos med bagt torsk

Forberedelsestid: 15 min
Tilberedelsestid: 25 min
Tid i alt: 40 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

500 g torskefilet, gerne med skind
salt og friskkværnet peber
2 modne avocadoer
¼ frisésalat
1 bundt frisk koriander
12 majstortillaer
4 spsk. salsa verde
2 limefrugter

Opskrift - sådan laver du fisketacos med bagt torsk

 
1. Tænd ovnen på 120°. Læg torskefileten i et ovnfast fad med skindsiden opad (hvis du har valgt en torsk med skind på). Krydr med salt og peber, og bag torsken i ovnen i 20-25 minutter. Tryk forsigtigt på torsken for at se, om den er færdigtilberedt og deler sig i lamellerne. Træk skindet af torsken.
 
2. Halvér avocadoerne; fjern stenen, pil skallen af, og skær avocadokødet i både. Skyl salat og koriander, og pluk det. Varm majstortillaerne i ovnen. Servér det hele sammen i et fad sammen med salsa verde og limefrugter skåret i både.
 
TIP: Der bliver 12 fisketacos i alt, så du kan selv vurdere, hvor mange personer der kan blive mætte af denne portion.