Hovedretter

Fiskeburger af mørksej og tatarsauce

Ugens onsdagsopskrift er fiskeburger af mørksej og tatarsauce. Få opskriften her

Fiskeburger af mørksej og tatarsauce til 2 personer (35 min)

wwf.dk kan du se efter, hvor din mørksej bør være fisket. Den her er fra Nordsøen.

INGREDIENSER
300 g mørksej i filet
salt
1 æg
1 lille squash, revet
2 spsk. mel
mel
olie til stegning

TARTARSAUCE
½ dl mayonnaise
1 spsk. ketchup
1-2 spsk. citronsaft
1 spsk. finthakket purløg
5-6 cornichoner, finthakkede
10 dråber tabasco

ENDVIDERE
2 burgerboller
lidt salat
1 avokado, i skiver
1 lille rødløg, i tynde skiver
1 gulerod, i tynde strimler

TILBEHØR
grøntsagssticks eller blandet salat

Opskrift - sådan laver du fiskeburger af mørksej og tatarsauce

1. Tjek fisken for ben. Hak den groft med en stor kniv, og rør den med salt, æg, squash og mel. Form forsigtigt farsen til 2 bøffer, og vend dem i mel. Steg dem i olie på en varm pande, og justér varmen, så fiskebøfferne kan stege færdige på panden, i alt 10-14 minutter.

2. Rør ingredienserne til tartarsaucen sammen.

3. Smør bollerne med tartarsauce, og fyld dem med salat, fiskebøf, avokado, rødløg og gulerod.
4. Servér straks med sticks eller salat til.

TIP: Farsen er også glimrende til fiskefrikadeller.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Salat med tuncreme og radiser - Få opskriften her

TIRSDAG: Torsk med sennepssauce og rødbedesalat - Få opskriften her

TORSDAG: Pasta med muslinger, tomat, hvidvin og basilikum - Få opskriften her

FREDAG: Tacos de luxe - Få opskriften her

 

Læs mere om: