Hovedretter

Fish fingers med yoghurtdip og søde kartofler

Ugens tirsdagsopsrkift er fish fingers med yoghurtdip og søde kartofler. Få opskriften her

Fish fingers med yoghurtdip og søde kartofler til 2 personer (40 min)

Fish fingers er super lækker mad – hvis de vel at mærke er hjemmelavede og af fisk!

INGREDIENSER
600 g søde kartofler
1-2 spsk. olivenolie
salt

FISH FINGERS
300 g lyssej i grove strimler
1 dl mel
1-2 æg, pisket
grov rasp eller pankorasp
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 fed hvidløg, hakket
rigeligt olie til stegning
salt

DIP
200 g yoghurt
2 tsk. dijonsennep
1 dl ærter, optøede
1 håndfuld mynte
1 håndfuld bredbladet
persille
salt

TILBEHØR
salat
citronbåde

Opskrift - sådan laver du fish fingers med yoghurtdip og søde kartofler

1. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Bag dem ved 220° i 25-30 minutter, til de er gennemtilberedte. Afslut gerne med grill.

2. Vend fisken i mel og æg og til slut i en blanding af rasp, persille og hvidløg. Steg den gylden i rigeligt olie på en varm pande, og krydr med salt.

3. Blend yoghurten i en minihakker/foodprocessor med sennep, ærter, mynte, persille og salt.

4. Servér straks søde kartofler og fish fingers med salat og citronbåde.

TIP: Panko er en japansk rasp, der virkelig giver sprøde fish fingers. Find den i dit asiatiske supermarked, hvis du har sådan ét.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kyllingefajitas med avokadosalsa - Få opskriften her

ONSDAG: Lasagne med spinat, ricotta og svin i tomatsauce - Få opskriften her

TORSDAG: Omeletruller med squash og løg-tomat-salat - Få opskriften her

FREDAG: Grillet bøf og svampe med krydderurtesalsa - Få opskriften her