Hovedretter

Dampet hellefisk med rødbeder & nødder

1 person:Det skal du bruge:150 g hellefisk1 dl æblemostlidt løvstikke100 g rødbede1 dl skyr eller yoghurt naturelsalt og peber1 tsk spidskommen30 g

1 person:
gravid hellefisk

Det skal du bruge:

150 g hellefisk
1 dl æblemost
lidt løvstikke
100 g rødbede
1 dl skyr eller yoghurt naturel
salt og peber
1 tsk spidskommen
30 g hasselnødder

Sådan gør du:
Kom hellefisken i et ovnfast fad sammen med æblemost og løvstikke og damp den i ovnen ved 160 grader i ca. 12 minutter. Skræl og riv rødbeden og vend den med skyr/yoghurt naturel. Smag til med salt, peber og spidskommen.

Rist hasselnøddekernerne på en tør, hed pande, til de tager lidt farve. Hak dem groft og drys dem pa toppen af rødbederne.

Opskriften er fra bogen 'Verdens sundeste mor og barn' af Christian Bitz og Arne Astrup.

Gravid verdens sundeste mor og barn 1 Politikens forlag, 300 kr.