couscous
Hovedretter

Couscous med broccoli og kylling

Fantastisk middagsmad der næsten går hurtigere end at hente en pizza. Du kan portionanrette eller kaste det hele på et fad, hvis det skal gå rigtig stærkt. Her får du opskriften på couscous med broccoli og kylling

Couscous med broccoli og kylling

 
Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g kyllingebrystfilet
salt og friskkværnet peber
olie til stegning
1 broccoli
300 g couscous
2 spsk. olivenolie
 
 
1 tsk. salt
150 g cherrytomater
4 forårsløg
1 granatæble
frisk mynte
1-2 dl yoghurt naturel
2 spsk. sambal oelek
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
PRØV OGSÅ: Lammekoteletter med couscous-salat
 

Opskrift - sådan laver du couscous med broccoli og kylling

 
1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side. Skyl broccolien, og skær den i små buketter (gem stokken). Læg dem i en skål sammen med couscous, olivenolie og salt. Hæld kogende vand over, 
så det dækker. Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad det trække i 10 minutter. Skær broccolistokken i helt tynde skiver på et mandolinjern, og læg dem i koldt vand, så de bliver sprøde. Skyl og halvér tomaterne. Vend broccolistok og tomater sammen. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Pil kernerne ud af granatæblet. 
 
3. Fordel den tilberedte couscous på et stort fad, og læg skiver af kylling ovenpå. Top med forårsløg, granatæblekerner og mynte. Servér broccoli-tomat-blandingen ovenpå eller ved siden af sammen med yoghurt og sambal oelek.