butterbean
Hovedretter

Butterbean-pande med grønkål og æg

Med ganske få ingredienser kan du tilberede en lynhurtig ret, der serveres direkte fra panden – enkelt og lækkert. Her får du opskriften på butterbean-pande med grønkål og æg

Butterbean-pande med grønkål og æg 

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
2 fed hvidløg
2 spsk. smør til stegning
2 dåser butterbeans
5 stilke frisk grønkål 
salt og friskkværnet peber
4-8 æg
 
 
TIL SERVERING
30 g parmesan
godt brød 
 
Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >
 
PRØV OGSÅ:Butterbean-gnicchi med pesto og asparges

Opskrift - sådan laver du butterbean-pande med grønkål og æg 

 
1. Pil og pres hvidløgsfeddene. Svits dem i smør i en dyb pande. Afdryp butterbeans, og hæld dem på panden. Lad dem stege i ca. 10 minutter, til de er gyldne og let sprøde. Krydr med salt og peber. Skyl grønkålen, og riv bladene af stilkene. Steg grønkålsbladene på panden, til de falder let sammen. Slå æggene ud på panden, og undlad at røre rundt. Lad æggene stege, til hviden er fast.
 
2. SERVERING: Riv parmesan over retten, og servér den direkte fra panden med ristet brød til.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Gulerodstærte med bacon – Få opskriften her

Tirsdag: Sommerfugle-kylling med ovnbagte rodfrugter – Få opskriften her

Torsdag: Burger med laksebøffer – Få opskriften her

Fredag: Kebabspyd med vintertabbouleh – Få opskriften her