Hovedretter

Broccolisuppe med citron-ricotta

Ugens mandagsopskrift er broccolisuppe med citron-ricotta. Få opskriften her

Broccolisuppe er både sundt og lækkert. Og her er den dejlige broccolisuppe toppet med frisk citron-ricotta, som lige giver suppen et ekstra pift.

Det er hurtigt og nemt at lave broccolisuppe med citron-ricotta, så broccolisuppe egner sig rigtig godt som hverdagsmad.

Broccolisuppe med citron-ricotta

2 pers.

Det skal du bruge til broccolisuppe:
1 løg, hakket
3 fed hvidløg, hakkede
100 g kartofler i små terninger
olie til stegning
1 broccoli i mindre buketter, ca. 400 g
8-10 dl grøntsagsfond
salt

Citron-ricotta:
125 g ricotta
2-3 spsk. olivenolie
1 tsk. revet økocitronskal

TILBEHØR TIL DIN BROCCOLISUPPE:
groft brød

Sådan laver du broccolisuppe med citron-ricotta:

Sautér løg, hvidløg og kartoffel i lidt olie. De skal ikke tage farve, men kartoflerne skal blive næsten møre, så rør imens. Kom broccolien ved; lad det lige få varmen, og hæld så grøntsagsfonden på. Lad din broccolisuppe koge under låg i ca. 10-15 minutter, eller til broccolien er helt mør. Blend broccolisuppe med en stavblender, og smag til med salt.

Rør ricottaen med olivenolie, citronskal og en smule salt.

Anret den varme broccolisuppe i store skåle. Servér din broccolisuppe straks toppet med citron-ricotta og med brød til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: