Hovedretter

Bøffer med squashsalat og kartoffelbåde

Madplan for uge 30: Ugens onsdagsopskrift er bøffer med squashsalat og kartoffelbåde. Få opskriften her

Bøffer med squashsalat og kartoffelbåde til 4 personer

En god bøf vækker altid lykke. Flot dig lidt og servér hjemmerørt kryddersmør til, selv om det bare er onsdag. 
 
Tid: 30 minutter. Ovntid: 30 minutter.
 
DET SKAL DU BRUGE
4 tykstegsbøffer
1 spsk. solsikkeolie til stegning
salt og friskkværnet peber
 
SQUASHSALAT
1 squash
40 g smuttede mandler
1 rød peberfrugt
4 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
KARTOFFELBÅDE
3 store bagekartofler
3 kviste frisk timian
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
KRYDDERSMØR
125 g blødt smør
1 fed hvidløg
½ bundt persille
 

Opskrift - sådan laver du bøffer med squashsalat og kartoffelbåde

 
1. Steg bøfferne i olie på en pande i 1 minut på hver side ved høj varme. Tag dem af varmen, og læg bøfferne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber, og lad dem hvile.
 
2. Squashsalat: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver på langs med en tyndskræller. Hak mandlerne groft. Rens peberfrugten, og skær den i fine tern. Bland squash, mandler og peberfrugt. Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
 
3. Kartoffelbåde: Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med timian, olie, salt og peber. Bag kartoflerne i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter. Sæt bøfferne ind i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 5 minutter.
 
4. Kryddersmør: Rør smør sammen med knust hvidløg og finthakket persille, og servér det til retten.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Oksespyd med spinatpasta og peberfrugtsalat - Få opskriften her

Tirsdag: Grillet tun og salade niçoise - Få opskriften her

Torsdag: Lam med polenta og græsk salat - Få opskriften her

Fredag: Steaksandwich med oliventapenade - Få opskriften her