Hovedretter

Blomkål med æbler og persille

Blomkål, æble og karry klæ’r hinanden rigtig godt. Steg den rå kål, til den akkurat er lidt mør, men stadig har bid. Det er godt tilbehør til stegt lyst kød eller lam

(4 personer, tilbehør)
1 blomkålshoved i små
buketter
1 spsk. olie
10 g smør
1 tsk. karry
1 tsk. st. koriander
1 rødløg i tynde ringe
eller fine terninger
2 æbler i tynde både
1 spsk. citronsaft
masser af hakket persille
salt og kværnet peber
TILBEHØR:
4 kyllingebryster stegt med parmaskinke og basilikum
Gør alle grøntsagerne klar. Dryp æblebådene med ½ spsk. citronsaft, så de ikke bliver mørke. Varm olie og smør op i en wok eller dyb gryde. Svits karry og koriander et øjeblik, og steg blomkålsbuketterne heri i et par minutter. Kom æblebåde og løg i, og steg i 1-2 minutter. Vend resten af citronsaften i, og smag til med salt og peber. Drys med masser af hakket persille. Pak et par basilikumblade og en skive parmaskinke omkring hvert kyllingebryst, og steg dem i 4-5 minutter på hver side efter tykkelse, de skal være gennemstegte.

RELEVANTE LINKS

Hvid chokolademousse med jordbær
Hvid chokolade-
mousse med
jordbær
Madplan til
hele ugen
Gæstemiddag:
Suppe, steg og
is - aisan style
Læs mere om: