Hovedretter

Barbecuekylling med pastasalat

Denne lækre barbecuekylling kan få mundvandet til at løbe hos alle i familien!

4 personer

Det skal du bruge:
4 stk kyllingebryster
4 + 2 spsk barbecuesauce
3 dl hønsebouillon
500 g grove pasta skruer/penne
1 dåse majs
100 g slikærter
100 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:

Tilberedningstid: Ca. 30 minutter (det meste er ovntid)

1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, smør dem med 1 spsk barbecuesauce hver (gem 1 spsk til bouillon), krydr med salt og peber.

2. Skold slikærterne med kogende vand (husk gem til den anden ret) og skyl dem herefter i koldt vand.

3. Hæld bouillon (½ terning opløst i 1½ dl kogende vand) tilsat 1 spsk barbecuesauce ved kyllingen og sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter.

4. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen og kog den efter anvisning på pakken (10-12 min.)

5. Skær slikærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halver cherrytomaterne. Hæld vandet fra majsen.

6. Hæld vandet fra pastaen og bland den med slikærter, cherrytomater og majs. Tilsæt 1 spsk olivenolie, salt og peber og vend rundt.

7. Server pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.