En fyldig salat med masser af smag skyder ugen godt i gang. Her får du opskriften på asiatisk kyllingesalat med limedressing
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 kyllingebryster
1 spsk. olie til stegning
4 spsk. teriyaki-barbecuesauce (f.eks. fra Kikkoman)
1 bundt radiser
4 store gulerødder
½ spidskål (ca. 500 g)
200 g mangetout-ærter (eller sukkerærter)
50 g cashewnødder
1 bakke bønnespirer
1 bundt koriander
saft af 2 limefrugter
2 spsk. sesamolie
Opskrift - Sådan laver du asiatisk kyllingesalat med limedressing
Steg kyllingebrysterne i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt teriyaki-barbecuesauce, og skru ned for varmen. Lad kyllingebrysterne simre i 7-8 minutter, til de bliver gyldne.
Rens radiserne, og skræl gulerødderne. Skær begge dele i tynde skiver. Snit spidskål helt fint, evt. på et mandolinjern. Skær ærterne i stave. Skyl bønnespirerne.
Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og hak dem groft.
Skær kyllingebrysterne i skiver, og bland dem med grøntsagerne. Drys nødderne over, og pynt med plukket koriander og bønnespirer. Pres limesaft over salaten, og dryp med sesamolie.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.