Asiatisk kyllingesalat med limedressing
Mad

Asiatisk kyllingesalat med limedressing

28. april 2016
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
En fyldig salat med masser af smag skyder ugen godt i gang. Her får du opskriften på asiatisk kyllingesalat med limedressing
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 kyllingebryster
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 4 spsk. teriyaki-barbecuesauce (f.eks. fra Kikkoman)
  • 1 bundt radiser
  • 4 store gulerødder
  • ½ spidskål (ca. 500 g)
  • 200 g mangetout-ærter (eller sukkerærter)
  • 50 g cashewnødder
  • 1 bakke bønnespirer
  • 1 bundt koriander
  • saft af 2 limefrugter
  • 2 spsk. sesamolie

Opskrift - Sådan laver du asiatisk kyllingesalat med limedressing

  1. Steg kyllingebrysterne i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt teriyaki-barbecuesauce, og skru ned for varmen. Lad kyllingebrysterne simre i 7-8 minutter, til de bliver gyldne.
  2. Rens radiserne, og skræl gulerødderne. Skær begge dele i tynde skiver. Snit spidskål helt fint, evt. på et mandolinjern. Skær ærterne i stave. Skyl bønnespirerne.
  3. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og hak dem groft.
  4. Skær kyllingebrysterne i skiver, og bland dem med grøntsagerne. Drys nødderne over, og pynt med plukket koriander og bønnespirer. Pres limesaft over salaten, og dryp med sesamolie.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs også