
Hindbærkage med banan, marcipan og kokos
9. juli 201310 personer
Hindbærkage med banan, kokos og marcipan
Det tager ca. 10 min. + bagetid: 40-50 min. at bage kagen
Dette skal du bruge til hindbærkagen
2 bananer
130 g marcipan
150 g blødt smør
200 g sukker
100 g brun farin
3 æg
1 dl græsk yoghurt 10%
275 g mel
2 tsk natron
1 spsk smør + 3 spsk sukker
250 g hindbær
Tilbehør
Sukker og kokos til drys
Vaniljeis
Vild med hindbær? Her får du opskriften på en skøn festlagkage med chokolade- og hindbærmousse
Sådan gør du
Mos bananerne med marcipan, der er skåret i små stykker, til en grov kompot. Pisk smør, sukker og farin hvidt og luftigt. Rør æggene i ét af gangen, tilsæt bananmosen og yoghurt. Rør det godt sammen. Bland mel og natron sammen og sigt det i dejen, vend forsigtigt til en ensartet dej med en dejskraber.
Smør en springform, diam. 22 cm, og drys sukker i den. Fordel kagedejen jævnt i fadet, dæk med hindbær og drys med sukker. Bag kagen i en 175 grader varm ovn i 40-50 min. Tjek med en spids kniv eller en strikkepind, om kagen er færdig - der må ikke hænge dej ved. Afkøl kagen til stuetemperatur og
servér evt. med vaniljeis.