https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1324-hakkeboef.jpg
Mad

Hakkebøf med bagte løg og fennikel

30. juni 2021
Af Susanne Palmqvist
Prøv bagte løg og fennikel til den traditionelle hakkebøf, og lav en frisk pesto til, så der er lidt at dyppe i. Eller køb en god (dyr) færdig pesto.
6 personer

Det skal du bruge

  • 1 bæger fynsk rygeost
  • 2 spsk. skyr (eller fast cremefraiche)
  • salt og kværnet peber
  • 1 bdt. nye radiser
  • ½-1 salatagurk
  • 1 bdt. purløg
  • 1 pose rugbrødschips

Opskrift: Sådan laver du hakkebøf med bagte løg og fennikel

  1. Rør rygeost og skyr sammen, og smag det til med salt og peber. Skær radiserne i små terninger.
  2. Skræl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud. Skær selve kødet i små terninger, og hak eller klip purløgen.
  3. Vend alle grøntsagerne i ostecremen, men gem lidt til pynt. Stil det koldt.
  4. Rist evt. rugbrødet, så det er sprødt og lækkert. Skær i små stykker. Chippene er klar til brug, men kan også brækkes midt over.
  5. Kom en skefuld sommersalat på hver, og drys pynten hen over.

Prøv også: Kalv a la ragout med fennikel og små tomater

Læs også