
Mad
Grove, langtidshævede boller
9. oktober 2008af Beagle Iuel-Brockdorff
Ca. 20 stk.25 g gær, 1 l koldt vand, 2 tsk salt,200 g rugmel, 100 g rugkerner,ca. 700 g fint sigtet hvedemel fraSkærtoft Mølle (Coop)Rør gæren ud i
Ca. 20 stk.
25 g gær, 1 l koldt vand, 2 tsk salt,
200 g rugmel, 100 g rugkerner,
ca. 700 g fint sigtet hvedemel fra
Skærtoft Mølle (Coop)
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt,
rugmel, kerner og hvedemel. Rør/slå
dejen grundigt sammen. Den skal være som meget tyk havregrød. Dæk dejen med film og stil den i køleskabet natten over. Læg dejen på bagepapir med 2 skeer og lad den efterhæve i 30 min.
Bag bollerne ved 225 grader i 25-30 min.