
1. BARBECUESAUCE: Pil og pres hvidløget. Bland det med alle de øvrige ingredienser til barbecuesaucen i en gryde. Varm blandingen op til kogepunktet. Sluk for varmen, og lad barbecuesaucen afkøle. Hæld den i rene glas med låg, og gem det, du ikke bruger, i op til 2 uger på køl.
2. BULGURSALAT: Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Skyl den kogte bulgur med koldt vand i en si. Skyl squashen, og skær den i tern. Steg den i lidt olie på en (grill)pande ved høj varme i 3-4 minutter på hver side, og krydr med salt og peber. Halvér abrikoserne. Vend bulgur med squash, abrikoser og friskhakket persille. Dryp med citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
3. Pensl koteletterne med 4 spsk. af barbecuesaucen. Steg koteletterne på en (grill)pande i 4-5 minutter på hver side. Pensl igen koteletterne med barbecuesauce på hver side, og servér dem sammen med bulgursalat og evt. lidt ekstra barbecuesauce.