Gazpacho opskrift
Mad

Gazpacho

af Louisa Lorang 25. juni 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er gazpacho. Få opskriften her
15 min 2 personer

Det skal du bruge

  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 spsk. hakket løg
  • 25 g brødkrumme af hvidt brød
  • ½ agurk, skrællet
  • 2 modne tomater i både
  • 7 dl tomatjuice, iskold
  • salt og peber
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • tabasco

Endvidere:

  • ½ agurk i mini-terninger
  • olivenolie
  • 1 håndfuld plukket koriander
  • ½ bundt forårsløg i tynde skiver

Opskrift - sådan laver du gazpacho

  1. Kom hvidløg, løg, brødkrumme, agurk, tomater og tomatjuice i blenderen, og kør, til suppen er glat.
  2. Smag til med salt, peber, olivenolie og tabasco, og sæt din gazpacho i fryseren, imens du klargør garnituren.
  3. Servér suppen, gerne i kolde skåle, toppet med agurketerninger, olivenolie, koriander og forårsløg.
  4. Servér groft brød til din gazpacho.

TIP: Gazpacho kan sagtens laves dagen i forvejen.  

 

Er du på udkig efter flere lækre opskrifter på nem hverdagsmad? Så prøv for eksempel at lave kylling i fad med tomater og rødløg

Andre lækre opskrifter