Annonce
Forretter

Verdens nemmeste tapas

Uanset om du får uventede gæster, eller du hellere vil bruge din tid på andet end madlavning, så er tapas et sikkert hit: Lækkert, hurtigt og nem. Især hvis du laver denne tapasanretning med tomater og italiensk salami, som kan være klar på få minutter.

SMÅ TOMATER MED PESTO OG ITALIENSK SALAMI

Tid: 15 minutter
Antal personer: 6
18 små tomater
1 GØL Italiensk Inspireret Salami
1 GØL Toscana Salami
friskhøvlet parmesan til pynt

PESTO:

1 bundt basilikum
1 dl olivenolie
40 g pinjekerner
salt og friskkværnet peber
20 g parmesan
 
Skyl tomaterne, skær top og bund af, og stil tomaterne på et serveringsbræt.
PESTO: Tag et par basilikumblade fra til pynt, og blend resten af basilikumbladene sammen med olie, pinjekerner, salt, peber og parmesan i en foodprocessor, til du får en jævn pesto. Justér evt. konsistensen med lidt vand.
SERVERING: Fordel lidt pesto på hver tomat, og pynt med parmesanflager og basilikum. Skær de 2 slags salami i skiver, og servér dem sammen med tomaterne.

 
 
Siden 1934 har GØL produceret salamier i det nordjyske efter gode, gamle håndværkstraditioner, som kræver tid og omhu. Det begyndte med klassiske, danske spegepølser med masser af saft og kraft, og i dag indeholder sortimentet også spændende varianter med smagsinspiration fra hele verden. 

GØL Italiensk

Inspireret Salami Salamiens hjemland er Italien, men GØL har inviteret den på ferie i Nordjylland og fusioneret den med nordjyske håndværkstraditioner, så den nu har det bedste fra begge verdener. 

GØL Toscana Salami

En forkælet salami med soltørrede tomater med smag af det bedste fra det toscanske køkken, der sender tankerne direkte mod varmere himmelstrøg.

Se mere og find flere smagsvarianter her

Læs mere om: