Annonce
Forretter

Vaniljegrød med friske figener og mandeldrys

Start dagen med en velsmagende vaniljegrød med søde, friske figener og knasende mandler ovenpå.

Gør din morgen et drys bedre

En god morgen starter med et velsmagende morgenmåltid, der mætter og giver energi til dagens gøremål. Men du skal ikke bare spise, du skal have smagsoplevelser. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at udvide dit smagsunivers, bevæge dig væk fra vanens magt og få mere mod på at eksperimentere med morgenmaden. Sammen med Ditte Ingemann fra www.thefoodclub.com har vi samlet en række morgenmadsopskrifter, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at gøre din morgen et drys bedre – og som samtidig udvider dit smagsunivers. En af dem får du lige her.

Ditte har en bachelor i Ernæring & Sundhed, er forfatter til flere kogebøger og så ELSKER hun morgenmad. Det gør vi også! Lad nødder, kerner og tørret frugt blive en naturlig del af dagens første måltid. Vi ved, at gør vi det let og inspirerende, så gør du det lækkert og inviterende. Prøv dig frem, det er jo bare mad!

Godmorgen fra

Earth Control®
i samarbejde med Ditte Ingemann

Vaniljegrød med friske figner & Earth Control® mandler 

2 personer
 
2 dl havregryn
1 tsk ren vaniljepulver 
4 dl vand 
1 tsk kanel 
et nip salt 
Topping:
2-3 spsk. Earth Control® nødder f.eks. mandler, cashewnødder eller paranødder 
2 friske figner (eller tørrede figner)
Lidt flydende honning 

Sådan gør du:

Kom havregryn og vanilje i en gryde sammen med vand og bring det langsomt i kog. Lad det simre i ca. 4-5 minutter, hvorefter grøden smages til med kanel og salt. Hvis du vil have din grød tyndere, så tilsæt mere vand. Grøden anrettes i skåle og pyntes med hakkede nødder samt små stykker friske figner og honning.
 
TIP!
Prøv at sætte havregrynene i blød natten over. Skyl dem grundigt inden du koger grøden dagen efter. Resultatet er en himmelsk og silkeblød havregrød, der næsten får morgenmad til at smage som dessert.
 

 

Læs mere om: