Forretter

Tigerrejer med mynteolie

27. juli 2012
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Opskriften er en del af en komplet gæstemenu med lækre grillerier og sommerdrinks. Her får du opskriften på tigerrejer med mynteolie



Skaldyr på grill er en sikker vinder. Her er det de store tigerrejer med en skøn mynteolie.

Tigerrejer med mynteolie - det skal du bruge:

16 tigerrejer
havsalt og friskkværnet peber

Mynteolie:

1 lille bundt mynte
1 dl rapsolie
havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Blanchér myntebladene i spilkogende saltet vand i 2 sekunder, og afkøl dem i iskoldt vand. Vrid mynten fri af væde, og blend den til en fin puré med olie, salt og peber i ca. 3 minutter. Pil din tigerrejer, og skær dem fra den tykke ende halvt ned mod halespidsen. Fjern tarmstrengen, og pensl med mynteolie. Gril dine tigerrejser i 1 minut på hver side.

TIP: Server gerne en god hvidvin til dine tigerrejer.

Læs også