Forretter

Syltet ingefær

Opskriften er en del af en gæstemiddag med do it yourself-sushi. Her får du opskriften på syltet ingefær

Syltet ingefær 1 glas

Hjemmesyltet ingefær smager fantastisk - og så kan man give den ekstra gas med den lyserøde farve.

DET SKAL DU BRUGE
2 dl sukker
2 dl lagereddike
200 g ingefær
2-3 skiver rødbede

Kog sukker og eddike op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. Skræl ingefæren, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skold et glas, og kom ingefær og rødbede i glasset. Hæld den varme lage over, og lad ingefæren trække i mindst 1 døgn inden brug. Opbevar den uåbnet i køleskab i op til 1 måned.

MERE SUSHI

California inside-out - få opskriften her

Alaskalaks-nigiri med soyaglace - få opskriften her

Maki med pankostegt kylling og goma - får opskriften her

Gunkan-maki med tatar & stenbiderrogn- få opskriften her