Forretter

Stenbiderrogn med rygeostecreme

14. april 2014
af Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Sæsonen for stenbiderrogn er ganske kort, så nyd den særlige delikatesse nu, hvor den er frisk og fuld af smag

Stenbiderrogn med rygeostecreme til 6 personer (15 min)

INGREDIENSER 4-6 skiver ristet rugbrød 100 g rygeost 1 dl skyr 500 g stenbiderrogn 1 lille rødløg 1 bundt dild salt og friskkværnet peber 1 bundt radiser  

Opskrift - sådan laver du stenbiderrogn med rygeostecreme

  Rist rugbrødet. Rør rygeosten sammen med skyr og 400 g stenbiderrogn (resten af rognen gemmes til pynt). Hak rødløg og dild fint, og bland det i rygeostcremen. Smag til med salt og peber. Smør rygeostecremen på det ristede rugbrød, og pynt med den sidste stenbiderrogn, radiser skåret i fine skiver og evt. lidt ekstra dild.  

Til hovedret og dessert til den perfekte gæstemiddag anbefaler vi

HOVEDRET: Lammesteg med spæde grøntsager - Få opskriften her

DESSERT: Citronkage med birkes - Få opskriften her