Forretter

Stegte sild med rabarberkompot og ristet rugbrød

22. maj 2012
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Lækker opskrift på stegte sild med rabarberkompot - perfekt til frokostbordet

Forret: Stegte sild med rabarberkompot og ristet rugbrød (Tid: 10 min.)

Ingredienser til stegte sild med rabarberkompot med ristet rugbrødForretten kan også tilberedes med hornfisk.

2 sildefileter1 tsk grovkornet sennepSalt, peber2 skiver rugbrødVil du have mere inspiration til hvordan du sammensætter gæstemenuen, så læs med her

Kompot:250 g snittede rabarber50 g sukker

1. Lav kompotten først: Bring langsomt snittede rabarber i kog sammen med sukker og lad det simre i 15 min.2. Smør sildefileterne med sennep, krydr med salt og peber og fold dem sammen, så skindsiden vender udad. Steg fileterne på en slip let- eller grillpande ved god varme i 2-3 min. på hver side.3. Rist brødet og servér det til silden sammen med rabarberkompot.Kan du heller ikke stå for de lækre rabarber, så klik her og find opskrifter på både morgenmad, kager og aftensmad med rabarber

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræfra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometerfra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER