
Forretter
Stegt halloumi med citronskal og grape
3. juni 2015af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Spis den stegte halloumi med godt brød, og drøm dig væk til det azurblå hav og oceaner af feriedage i sigte.
Stegt halloumi med citronskal og grape til 8 personer
Tid: 15 minutter. DET SKAL DU BRUGE 500 g halloumiost olivenolie til stegning 1 lille grapefrugt 1 granatæble skal af 2 usprøjtede citroner 2 håndfulde bredbladet persille olivenolie friskkværnet peberOpskrift - sådan laver du stegt halloumi med citronskal og grape
Skær halloumien i 1 cm tykke skiver, og steg dem i olie på en pande, til de er gyldne. De skal ikke smelte helt. Skær grapen i fileter – dvs. skær al skal og alle hinder væk. Frigør kernerne fra granatæblet ved at halvere æblet og banke på skallen med bagsiden af en grydeske. Skær halloumien i mundrette stykker; anret på et fad, og drys med fintrevet citronskal og grofthakket persille. Fordel grapefileter og granatæblekerner ovenpå. Dryp med olivenolie, krydr med peber, og servér straks. PRØV OGSÅ: Pæretærte med ost og valnødder