Så er der gode nyheder, hvis du er vegetar. SØNDAGs Julie Hey har nemlig tryllet en skøn vegetarmenu frem. Lav retterne sammen, eller hver for sig.
DET SKAL DU BRUGE
200 g butterdej, frost
100 g spæde spinatblade
100 g fast gedeost
1 æg
½ dl mælk
Salt, peber
Paprika
40 g pinjekerner
Opskrift - Sådan laver du sprød pinjesnack
Tænd ovnen på 220 grader.
Optø butterdejen og læg pladerne på bordet.
Skyl spinaten, ryst den og damp den kort i en gryde.
Tryk væsken ud af spinaten, hak den groft og fordel på butterdejen.
Riv gedeosten og fordel den over spinaten.
Pisk ægget med mælk, salt og peber, og stænk det over butterdejen. Drys med paprika og skær butterdejen i stænger.
Drys med grofthakkede pinjekerner og bag snackstængerne på bagepapir i ovnen i 15-20 min.
Nydes lune til en aperitif.