Forretter

Sprød pinjesnack

af Julie Hey 20. januar 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der gode nyheder, hvis du er vegetar. SØNDAGs Julie Hey har nemlig tryllet en skøn vegetarmenu frem. Lav retterne sammen, eller hver for sig.

Velkomst: Sprød pinjesnack (Tid: 30 min.)En let snack, der vil gøre lykke når gæsterne ankommer. Velegnet som del af en vegetarmenu.Ingredienser200 g butterdej, frost100 g spæde spinatblade100 g fast gedeost1 æg½ dl mælkSalt, peberPaprika40 g pinjekerner

Flere opskrifter

Får du gæster?Find skønne menuer HER VintermadFind mad medsæsonens råvarer HER Sød tand?Find lækre desserter HER

FremgangsmådeTænd ovnen på 220 grader.Optø butterdejen og læg pladerne på bordet.Skyl spinaten, ryst den og damp den kort i en gryde.Tryk væsken ud af spinaten, hak den groft og fordel på butterdejen.Riv gedeosten og fordel den over spinaten.Pisk ægget med mælk, salt og peber, og stænk det over butterdejen. Drys med paprika og skær butterdejen i stænger. Drys med grofthakkede pinjekerner og bag snackstængerne på bagepapir i ovnen i 15-20 min.Nydes lune til en aperitif.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.Nedenfor finder du alt hvad du skal bruge, til en vellykket middag med vegetarretter.

Vidunderlig vegetarmenu

Velkomst:Pinjesnack

Forret:Gazpacho

Mellemret:Sprøde ruller medagurkesalsa

Hovedret:Grillet tomattårnmed pesto

Dessert:Mandelæbler medskum

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræfra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometerfra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun: kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER