Forretter

Sprød pinjesnack

af Julie Hey 15. februar 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der gode nyheder, hvis du er vegetar. SØNDAGs Julie Hey har nemlig tryllet en skøn vegetarmenu frem. Lav retterne sammen, eller hver for sig.

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g butterdej, frost
  • 100 g spæde spinatblade
  • 100 g fast gedeost
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • Salt, peber
  • Paprika
  • 40 g pinjekerner

Opskrift - Sådan laver du sprød pinjesnack

Tænd ovnen på 220 grader. Optø butterdejen og læg pladerne på bordet. Skyl spinaten, ryst den og damp den kort i en gryde. Tryk væsken ud af spinaten, hak den groft og fordel på butterdejen. Riv gedeosten og fordel den over spinaten. Pisk ægget med mælk, salt og peber, og stænk det over butterdejen. Drys med paprika og skær butterdejen i stænger. Drys med grofthakkede pinjekerner og bag snackstængerne på bagepapir i ovnen i 15-20 min. Nydes lune til en aperitif.