Annonce
Forretter

Spansk tapas med oliventapenade

Mm, spansk tapas. Kombinationen af salte oliven og krydret salami er helt perfekt som topping på sprøde brød.

FLUTE MED SPANSK SALAMI OG OLIVENTAPENADE

Tid: 20 minutter
Antal personer: 6
1 flute
1 GØL Chorizo Salami
1 GØL Hvidløgssalami

TAPENADE:

200 g oliven uden sten
1 gul peberfrugt
½ dl olivenolie
½ bundt bredbladet persille
 
TAPENADE: Skær oliven i små stykker. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Tag lidt persille fra til pynt, og hak resten. Vend oliven og peberfrugt sammen med persille og olie til en tapenade. Skær flute i skiver. Skær de 2 slags salami i skiver. Anret salamien oven på brødet, og pynt med tapenade og persille.
 
 
 
Siden 1934 har GØL produceret salamier i det nordjyske efter gode, gamle håndværkstraditioner, som kræver tid og omhu. Det begyndte med klassiske, danske spegepølser med masser af saft og kraft, og i dag indeholder sortimentet spændende smagsvarianter med inspiration fra hele verden.

GØL Chorizo Salami

GØLs nordjyske salamimestre har hentet inspiration helt fra Den Iberiske Halvø, hvor chorizoen hører hjemme. Det er en sand klassiker på tapasbordet, som du ikke må snyde dig selv for.

GØL Hvidløgssalami

Der er en lækker og mild smag af hvidløg i GØL Hvidløgssalami, som både er et hit på frokostbordet, i madpakken og som en del af en lækker appetizer.

Se mere og find flere smagsvarianter på gøl.dk

Læs mere om: