Skinkesalat er en dansk klassisker og med denne opskrift, kan du lave pålægssalaten lynhurtigt hjemme i køkkenet. Til denne skinkesalat skal du ikke bruge særlig mange ingredienser, og så tager den kun 20 minutter at lave.
4 personer
Tid i alt 20 min
Skinkesalat
1 bdt. forårsløg
5 asparges
1 dl ærter, frosne
200 g kogte skinketerninger
1 dl mayonnaise
½ spsk paprika
Salt, peber
Krydderurter, evt. kørvel, purløg, karse
Sådan laver du skinkesalat med forårsløg
Rens og skær forårsløgene i små skiver. Gem evt. toppen til pynt.
Knæk den nederste, træede del af aspargesene, hæld kogende vand over og lad dem trække i vandet i 1 min.
Hæld evt. vandet over ærterne bagefter og lad dem tø op.
Skyl asparges og ærter under iskoldt vand og skær aspargesene i tynde skiver.
Rør mayonnaise med paprika og tilsæt forårsløg, asparges, ærter og skinketerninger.
Smag til med salt og peber, hakkede toppe af forårsløg og friskhakkede krydderurter.