Forretter

Rejemad

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Rejerne kan erstattes af anden fisk eller kylling. Få opskriften på rejemad her

DET SKAL DU BRUGE: 2 modne avokadoer1 spsk. skyr (eller andet fedtfattigtmælkeprodukt)½ fed hvidløg, presset1 tomat uden kerner i småterninger1 lille rødløg i små terningersaltENDVIDERE:½ romainesalat i strimler½ radicchiosalat i strimler4 skiver rugbrød150 g gode rejerlidt syltede jalapeños i skiver1 lille bundt koriander, plukketlimebådeSÅDAN GØR DU:Mos avokadokødet med en gaffel, og rør det med skyr, hvidløg, tomatterninger og rødløg. Smag til med salt. Fordel guacamolen på 4 stykker rugbrød. Kom salat og rejer på, og top med jalapeños og koriander. Servér med limebåde til.TIP: Du kan bruge en rest kylling eller fisk til madderne i stedet for rejer.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole