porrer
Forretter

Porrer med æg og kapers

17. oktober 2017
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Enkel og velsmagende aftensmad. Pynt retten med masser af friske krydderurter. Her får du opskriften på porrer med æg og kapers

Porrer med æg og kapers

Tid: 30 minutter Antal personer: 4 (som forret) DET SKAL DU BRUGE 8 små porrer salt 15 g smør 4 æg 75 g kapersbær friske krydderurter, f.eks. bredbladet persille, kørvel og purløg
VINAIGRETTE 1 tsk. honning 1½ tsk. dijonsennep 1 spsk. æbleeddike 5 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Ristede torsk med dampede porrer Opskrift - sådan laver du porrer med æg og kapers 1. Rens porrerne. Bring lidt vand i kog i en dyb pande eller gryde med låg, og tilsæt salt og smør. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp, og læg dem på et fad. Kog æggene i en anden gryde, til de er smilende (6-7 minutter). Pil dem, skær dem i kvarter, og fordel dem oven på porrerne sammen med kapersbær og grofthakkede krydderurter. 2. VINAIGRETTE: Rør ingredienserne til vinaigretten godt sammen, og hæld over porrerne. Servér straks. PRØV OGSÅ: Blomkåls-bøffer med ovnkartofler og avocado-mayo
https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også