porrer
Forretter

Porrer med æg og kapers

af Timm Vladimir 17. oktober 2017
Foto: Columbus Leth
Enkel og velsmagende aftensmad. Pynt retten med masser af friske krydderurter. Her får du opskriften på porrer med æg og kapers

Porrer med æg og kapers

  Tid: 30 minutter Antal personer: 4 (som forret)   DET SKAL DU BRUGE 8 små porrer salt 15 g smør 4 æg 75 g kapersbær friske krydderurter, f.eks. bredbladet persille, kørvel og purløg  
  VINAIGRETTE 1 tsk. honning 1½ tsk. dijonsennep 1 spsk. æbleeddike 5 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber  
  PRØV OGSÅ: Ristede torsk med dampede porrer   Opskrift - sådan laver du porrer med æg og kapers   1. Rens porrerne. Bring lidt vand i kog i en dyb pande eller gryde med låg, og tilsæt salt og smør. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp, og læg dem på et fad. Kog æggene i en anden gryde, til de er smilende (6-7 minutter). Pil dem, skær dem i kvarter, og fordel dem oven på porrerne sammen med kapersbær og grofthakkede krydderurter.   2. VINAIGRETTE: Rør ingredienserne til vinaigretten godt sammen, og hæld over porrerne. Servér straks.   PRØV OGSÅ: Blomkåls-bøffer med ovnkartofler og avocado-mayo