Porrer med æg og kapers
Tid: 30 minutter
Antal personer: 4 (som forret)
DET SKAL DU BRUGE
8 små porrer
salt
15 g smør
4 æg
75 g kapersbær
friske krydderurter, f.eks. bredbladet persille, kørvel og purløg
VINAIGRETTE
1 tsk. honning
1½ tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
5 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
PRØV OGSÅ:
Ristede torsk med dampede porrer
Opskrift - sådan laver du porrer med æg og kapers
1. Rens porrerne. Bring lidt vand i kog i en dyb pande eller gryde med låg, og tilsæt salt og smør. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp, og læg dem på et fad. Kog æggene i en anden gryde, til de er smilende (6-7 minutter). Pil dem, skær dem i kvarter, og fordel dem oven på porrerne sammen med kapersbær og grofthakkede krydderurter.
2. VINAIGRETTE: Rør ingredienserne til vinaigretten godt sammen, og hæld over porrerne. Servér straks.
PRØV OGSÅ:
Blomkåls-bøffer med ovnkartofler og avocado-mayo