pocheret æg
Forretter

Pocheret æg med rygeostcreme og stenbiderrogn

30. marts 2017
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Her får du en nærmest genial genvej til at lave pocherede æg, der lykkes hver gang. Her får du opskriften på pocheret æg med rygeostcreme og stenbiderrogn

Pocheret æg med rygeostcreme og stenbiderrogn

Tid: 30 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 4 æg 1 spsk. rapsolie
RYGEOSTCREME 2 spsk. cremefraiche 1 spsk. rygeost (f.eks. fra Irma) 3 spsk. piskefløde salt og friskkværnet peber TIL SERVERING 150 g stenbiderrogn friske krydderurter, f.eks. tallerkensmækkere og dild ristet rugbrød PRØV OGSÅ: Bistro-salat med pocheret æg

Opskrift - sådan laver du pocheret æg med rygeostcreme og stenbiderrogn

1. Beklæd en kop med husholdningsfilm, og dryp en lille smule olie ud på filmen. Slå 1 æg ud i koppen, saml husholdningsfilmen, og slå en knude på den. Gentag med alle 4 æg. Bring en stor gryde med vand i kog, og skru ned, når det koger, så det er lige under kogepunktet. Sænk æggepakkerne ned i vandet, og lad dem pochere i 4½ minut. 2. RYGEOSTCREME: Rør cremefraiche, rygeost og fløde sammen, og smag til med salt og peber. 3. SERVERING: Fordel rygeostcremen i bunden af 4 tallerkener. Pak de pocherede æg ud af husholdningsfilmen, og anret dem oven på rygeostcremen. Pynt med stenbiderrogn og krydderurter, og servér med ristet rugbrød. PRØV OGSÅ: Lobster-roll med jomfruhummerhaler og stenbiderrogn
https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også