Forretter

Pandekager

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
En fantastisk omgang morgenmad eller en som en lækker dessert. Få opskriften på pandekager her

DET SKAL DU BRUGE:1 meget moden banan2 dl kærnemælk1 æg1 knsp. saltkorn af ½ stang vanilje1 spsk. smeltet smør

ENDVIDERE:1 dl groft malet speltmel1 tsk. bagepulver½ dl grove havregryn50 g finthakkede valnødderlidt smør til stegning

TILBEHØR:masser af friskeeller optøede blåbæren smule ahornsirup

SÅDAN GØR DU:Mos bananen til en fin puré med en gaffel. Pisk banan, kærnemælk, æg, salt, vanilje og smør sammen. Bland speltmel, bagepulver og havregryn, og pisk det i æggeblandingen.Kom valnødder i, og steg små pandekager i en smule smør på en varm pande. Servér straks med blåbær og sirup.

TIP:Har du ikke så meget tid om morgenen, kan pandekagerne laves aftenen i forvejen og lunes i ovnen inden servering. De er også super til dessert.