Forretter

Opskrift på gazpacho med knas

af Julie Hey 28. juni 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Det behøver ikke at tage en evighed at lave mad. Prøv denne opskrift på gazpacho med knas

Opskrift på gazpacho med knas (Tid 15 min)

Det skal du bruge til gazpacho med knas6 store tomater1 rød peberfrugt1 agurk1 løg2 fed hvidløg1 håndfuld bredbladet persille1 dl isterninger1 dl olivenolie2 spsk sherryeddikeSalt, peberEvt. tabasco

Sådan laver du gazpacho med knasSæt fire serveringsskåle i fryseren.Skyl tomater, peberfrugter og agurk.Skær tomaterne i kvarte. Rens peberfrugten, fjern stilk og kerner og skær den i strimler. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud og skær en fjerdedel af den i terninger.Pil løg og hvidløg og skær dem i kvarte. Skær et kvart løg i terninger og vend det med agurk, 2 spsk plukket persille og gem det til pynt.Blend resten af grøntsagerne. Tilsæt isterninger, olivenolie, sherryeddike og smag til med persille, salt og peber og evt. lidt tabasco.Anret gazpachoen i de kolde skåle og pynt med agurkedrysset.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.