Forretter

Marinerede kammuslinger med vagtelæg

af Camilla Zarah Lawes 31. december 2009
En skøn og lækker forret til den perfekte middag med vennerne

200 g frosne kammuslingersaft af 1 lime2 spsk. rørsukkerhavsalt, rosa peber (baies rose) og friskkværnet peberTILBEHØR:4 vagtelæg1 liter vand3 spsk. eddikebrøndkarse, olivenolie, lime, salt og friskkværnet peberOptø kammuslingerne let i køleskabet, og skær dem i flade runde tynde skiver, mens de stadig er let frosne. Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg kammuslingerne på tallerkener eller på et fad i et lag, og hæld marinaden over.Pochér vagtelæggene: Kog vandet i en stor sauterpande, og hæld eddike i. Slå æggene ud et ad gangen i en lille skål, hæld ægget ned i det kogende vand, og lad det koge i 30 sekunder. Tag det op med en hulske, lad det dryppe af, og læg det på kammuslingerne. Vend plukket brøndkarse i olivenolie, limesaft, salt og peber, og servér det sammen med de pocherede æg.