Forretter

Mangois

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Få opskriften på mangois her

DET SKAL DU BRUGE: 200 g drænet yoghurt 2 %50 g flydende honning1 meget moden mango i terninger2 dl mangojuice1½ pasteuriseret æggehvideSÅDAN GØR DU:Blend yoghurt, honning, mango og mangojuice, til massen er glat. Pisk æggehviderne stive, og vend yoghurtmassen forsigtigt med æggehviderne. Kom det i en form eller flere mindre forme, og frys det hele natten over. Servér i solskinsvejr!TIP: Isen kan holde sig i op til 1 uge i fryseren.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole