Forretter

Lynstegt broccoli

12. januar 2011
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
En dejlig vegetarret. Få opskriften på lynstegt broccoli

DET SKAL DU BRUGE:½ rød chili10 g ingefær25 g ristede cashewnødder25 g pistaciekerner(ca. 50 g med skal)1 spsk. sesam1 tsk. flagesalt

ENDVIDERE:200 g fast tofu i terningerlidt olie til stegning1 broccoli i buketter (400 g)3 fed hvidløg i tynde skiver½ dl østerssauce1 spsk. fiskesauce½ dl vand

TILBEHØR:grove ris eller quinoa

SÅDAN GØR DU:Hak chili, ingefær, cashewnødder og pistacier fint med en stor kniv. Kom sesam og salt ved til sidst, og hak også det med. Rist tofuen i olie i en varm wok. Kom broccoli i sammen medhvidløg, østerrssauce, fiskesauce og vand. Læg låg på wokken, og lad det hele dampe i 2-3 minutter. Ryst wokken, så det hele får lige meget varme. Servér straks med et drys pistacieknas og grove ris eller quinoa.

TIP: Ønsker du en vegetarisk ret, kan du droppe fiskesaucen og smage retten til med soja.

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS

Løbeskole