
Lynstegt broccoli
12. januar 2011DET SKAL DU BRUGE:
½ rød chili
10 g ingefær
25 g ristede cashewnødder
25 g pistaciekerner
(ca. 50 g med skal)
1 spsk. sesam
1 tsk. flagesalt
ENDVIDERE:
200 g fast tofu i terninger
lidt olie til stegning
1 broccoli i buketter (400 g)
3 fed hvidløg i tynde skiver
½ dl østerssauce
1 spsk. fiskesauce
½ dl vand
TILBEHØR:
grove ris eller quinoa
SÅDAN GØR DU:
Hak chili, ingefær, cashewnødder og pistacier fint med en stor kniv. Kom sesam og salt ved til sidst, og hak også det med. Rist tofuen i olie i en varm wok. Kom broccoli i sammen med
hvidløg, østerrssauce, fiskesauce og vand. Læg låg på wokken, og lad det hele dampe i 2-3 minutter. Ryst wokken, så det hele får lige meget varme. Servér straks med et drys pistacieknas og grove ris eller quinoa.
TIP:
Ønsker du en vegetarisk ret, kan du droppe fiskesaucen og smage retten til med soja.
FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE
RELEVANTE LINKS


