Forretter

Kyllingelever med æble og timian

af Susanne Palmqvist 4. november 2010
Foto: Tia Borgsmidt
Det her er nærmest en slags leverpostej på en ny og anderledes måde. Lavet med kyllinge- eller andelever, løg og små æblestykker er det også et sundt alternativ. Top op på lunt ristet brød, eller pres det let sammen i en lille form.

1 pakke frosset kyllinge-eller andelever, 300 gsalt og kværnet peber25 g smør1 lille finthakket løg1 lille kvist timan/1 tsk. tørret2 tsk. vineddike(rødvin/balsamico)1 syrligt æble i små terninger4-8 skiver ristet brødTILBEHØRstore kapers eller cornichonerTø leveren næsten op, og dup stykkerne tørre. Krydr med salt og peber. Steg dem gyldne i smørret, så de stadig er en lille smule bløde, hvis du trykker på dem. Tag dem af. Svits løg og timian på panden, og hæld vineddike over. Kog det helt ind. Bland det med leveren. Bred det hele ud på et bræt, og hak det hele med en tung kniv. Kan også køres i en blender, så det bliver a la leverpostej. Bland til sidst små stykker æble i. Anret på ristet brød.Opskriften er til 4 personer