Forretter

Kylling stegt i stærk karry

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Få opskriften på kylling stegt i stærk karry her

DET SKAL DU BRUGE:KARRYPASTA:50 g hakket skalotteløg1 fed hvidløg, knust2 røde chilier i grove stykker½ stang citrongræs, hakket15 g galangarod, hakket15 g ingefær, hakket8 korianderstilke (ca. 30 g)1 spsk. koldpresset rapsolie2 tsk. palmesukker (ellermuscovadosukker)

ENDVIDERE:2 kyllingebryster i strimlerlidt olie til stegning2-3 spsk. karrypasta (eftersmag)200 g grønne bønner2 rødløg i både3 spsk. fiskesauce1 lille bundt koriander, plukket50 g ristede cashewnødder

TILBEHØR:grove ris, kogte

SÅDAN GØR DU:Kom skalotteløg, hvidløg, chili, citrongræs, galanga, ingefær, korianderstilke, olie og sukker i en foodprocessor eller en minihakker. Blend det hele, til det er en samlet pasta.Steg kyllingen ved høj varme i lidt olie i en varm wok. Lad den gerne tage farve og blive næsten gennemtilberedt. Kom karrypasta på, og lad det stege lidt. Tilsæt bønner, og lad dem stege med i et par minutter. Kom løg og fiskesauce ved, og steg i yderligere 1-2 minutter. Anret kyllingen med koriander og cashewnødder, og servér straks med grove ris.

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS

Løbeskole