Forretter

Krebsehale-salat

af Camilla Zarah Lawes 5. marts 2010
Foto: Columbus Leth
Skøn forret med et pift af vanilje

Opskrift på krebsehalesalat

150 g krebsehalerfriskkværnet peber og havsalt1 stor avokado u/skræl og sten, skåret i terninger1 bakke blandede salatskud1 lille bundt dild, plukket

Vaniljeolie:1 dl avokadooliekorn af ½ stang god vaniljesaft af ½-¾ økologisk citron1 spsk. hvid balsamicohavsalt

Tilbehør:Tynde skiver groft brød og citron

Rør ingredienserne til vaniljeolien sammen. Krydr krebsehalerne med peber og salt. Bland avokadoterninger med salat og dild, og vend med krebsehaler og vaniljeolie. Servér straks med lidt groft brød og citron til. 

 

Blinis med stenbidderogn og avokadocreme

Havtaskekæber med rødbeder