Forretter

Kammuslinger med prosciutto og tomatpesto

6. juli 2011
af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
En herlig lille forret, hvor du kan tilberede det hele i forvejen.

En herlig lille forret, hvor du kan tilberede det hele i forvejenKammuslinger med prosciutto og tomatpesto TID: 20 min.

Ingredienser: Fremgangsmåde: 8 skiver prosciutto16 kammuslinger1 spsk olivenolieSalt, peberTomatpesto, fra glas4 kviste timian bladeTænd for ovngrillen. Halver kammuslingerne og delprosciuttoskiverne på langs.Pak en strimmel skinke omkring hvermusling, pensl med olie og drys medsalt og peber.Hertil kan du tilberede dagen i forvejen. Grill kammuslinger 1-2 min. på hver side.Anret dem på en tallerken og læg1 tsk pesto samt lidt timian oven på hver.

Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:

6 lækre retter

Kammuslinger med prosciutto og tomatpesto Kolde avocado-shots Bruschetta medkrebsehaler Italiensk farseret prochetta Rucolasalat medfennikel ogabrikos Chokoladelag-kage medhindbær