

Kammuslinger med prosciutto og tomatpesto
6. juli 2011af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
En herlig lille forret, hvor du kan tilberede det hele i forvejen.
En herlig lille forret, hvor du kan tilberede det hele i forvejen
Kammuslinger med prosciutto og tomatpesto
TID: 20 min.
Fremgangsmåde:
8 skiver prosciutto
16 kammuslinger
1 spsk olivenolie
Salt, peber
Tomatpesto, fra glas
4 kviste timian blade
Tænd for ovngrillen.
Halver kammuslingerne og del
prosciuttoskiverne på langs.
Pak en strimmel skinke omkring hver
musling, pensl med olie og drys med
salt og peber.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Grill kammuslinger 1-2 min. på hver side.
Anret dem på en tallerken og læg
1 tsk pesto samt lidt timian oven på hver.
Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:
6 lækre retter
Kammuslingermed prosciutto
og tomatpesto
Kolde avocado-
shots
Bruschetta med
krebsehaler
Italiensk farseret
prochetta
Rucolasalat med
fennikel og
abrikos
Chokoladelag-
kage med
hindbær