Forretter

Kammuslingegratin med hvidløg-citronsmør

af Lynn Andersen 24. oktober 2008
TID: 10 min.2 spsk finthakket persille2 spsk smør1 spsk finthakket løg1 finthakket hvidløgsfed1 tsk fintrevet citronskal1 spsk olivenolie2 skiver brød

TID: 10 min.2 spsk finthakket persille2 spsk smør1 spsk finthakket løg1 finthakket hvidløgsfed1 tsk fintrevet citronskal1 spsk olivenolie2 skiver brød, fx filone400 g kammuslingerOpvarm ovnen til 200 grader.Bland persillen med smør, løg, hvidløg og revet citronskal. Smag til med salt og peber og stil det til side.Varm olivenolien på en pande, riv brødet i mindre stykker og svits det et par minutter i olien. Stil det til side.Smør 6 muslingeskaller eller små portionsfade med lidt af hvidløg-citronsmørret og fordel kammuslingerne i dem. Fordel resten af hvidløg-citronsmørret over dem og drys de svitsede brødstykker på.Sæt forretten i den varme ovn i 20-25 min. og servér den varm.