tacos
Forretter

Kål-tacos med kylling og mangosalsa

Lækre tacos lavet af kål. Smid kålen en tur på panden inden servering, så den er lige til at folde omkring fyldet som en tacoskal. Her får du opskriften på kål-tacos med kylling og mangosalsa

Kål-tacos med kylling og mangosalsa

Tid: 30 minutter
Antal: 12 stk.
 
DET SKAL DU BRUGE
3 kyllingebrystfileter
salt og friskkværnet peber
olie til stegning
6-8 hvidkålsblade
 
 
MANGOSALSA
1 mango
2 forårsløg
1 frisk rød chili
saft af 1 limefrugt
2 spsk. olivenolie
1 spsk. friskhakket koriander 
salt og friskkværnet peber
 
Få 13 nr. af femina + glasvase fra Lyngby Porcelæn for kun 348 kr.
 
PYNT
frisk koriander
 
PRØV OGSÅ: Tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa
 

Opskrift - sådan laver du kål-tacos med kylling og mangosalsa

1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Stik cirkler ud af kålbladene med en udstikker eller et glas, og steg bladene på panden i ca. 1 minut på hver side.
 
2. MANGOSALSA: Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tern. Rens og snit forårsløg. Rens og hak chilien fint. Vend mango, forårsløg og chili sammen med limesaft, olivenolie, friskhakket koriander, salt og peber.
 
3. Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem på de stegte kåltacos. Top med mangosalsa og frisk koriander.
 
TIP: Prøv også med krydret stegt torsk i stedet for kylling.