tacos
Forretter

Kål-tacos med kylling og mangosalsa

af Timm Vladimir 15. januar 2018
Foto: Columbus Leth
Lækre tacos lavet af kål. Smid kålen en tur på panden inden servering, så den er lige til at folde omkring fyldet som en tacoskal. Her får du opskriften på kål-tacos med kylling og mangosalsa

Kål-tacos med kylling og mangosalsa

Tid: 30 minutter Antal: 12 stk.   DET SKAL DU BRUGE 3 kyllingebrystfileter salt og friskkværnet peber olie til stegning 6-8 hvidkålsblade  
  MANGOSALSA 1 mango 2 forårsløg 1 frisk rød chili saft af 1 limefrugt 2 spsk. olivenolie 1 spsk. friskhakket koriander  salt og friskkværnet peber  
  PYNT frisk koriander   PRØV OGSÅ: Tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa  

Opskrift - sådan laver du kål-tacos med kylling og mangosalsa

1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Stik cirkler ud af kålbladene med en udstikker eller et glas, og steg bladene på panden i ca. 1 minut på hver side.   2. MANGOSALSA: Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tern. Rens og snit forårsløg. Rens og hak chilien fint. Vend mango, forårsløg og chili sammen med limesaft, olivenolie, friskhakket koriander, salt og peber.   3. Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem på de stegte kåltacos. Top med mangosalsa og frisk koriander.   TIP: Prøv også med krydret stegt torsk i stedet for kylling.