hjemmelavet sushi
Forretter

Hjemmelavet sushi

Hjemmelavet sushi er både nemt og sjovt at lave. Og så smager det fantastisk. Få opskrifterne på hjemmelavet sushi her

Sådan laver du hjemmelavet sushi:

Jeg er ikke sushi kok! Så er det sagt. Men jeg er fan af hjemmelavet sushi og har lavet nogle enkle retter, der er lige til at gå til, så selv os ikke sushi kokke kan være bekendt at invitere gæster hjem. 
Og så er det bare om at komme i gang og være kreativ, for så er hjemmelavet sushi både nemt og sjovt, og det er slet ikke særlig dyrt at kaste sig ud i. Rigtig god fornøjelse og velbekommen.

 

PRØV OGSÅ: Hjemmelavet sushi er altid et hit. Men du skulle også prøve Smushi - danske klassikere i sushi-format. Få alle opskrifterne her

 

 

California inside-out

Få opskriften her
 

 

 

Maki med pankostegt kylling og goma

Få opskriften her

 

 

Alaskalaks-nigiri med soyaglace

Få opskriften her

 

Den perfekte julegave-idé – giv et abonnement på FEMINA. 3 måneder for 150 kr. >

 

 

Gunkan-maki med tatar og stenbiderrogn

Få opskriften her

 

 

 

Syltet ingefær

Få opskriften her

 

Jeg har undladt at bruge truede og overfiskede fisk til min hjemmelavede sushi og udelukkende valgt dem, vi kan spise med god samvittighed. Læs mere om den sag på hvaforenfisk.dk

 

Hjemmelavet sushi: Nyttige tips

  • Du kan sagtens bruge grødris i stedet for sushiris - de er både billigere og til at få i en øko-variant.
  • Sørg for at have en skål med koldt vand stående, når du arbejder med sushiris. Risene slipper nemt, når dine hænder er kolde og våde.
  • Prøv at eksperimentere med grove ris, når du laver hjemmelavet sushi. Beregn mere vand og længere kogetid.

SE OGSÅ: Hjemmelavet kransekage - få 8 forrygende opskrifter her