friskost
Forretter

Hjemmelavet friskost

af Timm Vladimir 6. november 2017
Foto: Columbus Leth
Det er da ret blæret at servere hjemmelavet friskost som en lille appetizer - få opskriften her
Hjemmelavet friskost   Tid: 20 minutter. Trækketid: Mindst 1 døgn Antal: 12-15 kugler  
  DET SKAL DU BRUGE 1 l græsk yoghurt 10 %  1 spsk. salt friske krydderurter, f.eks.  mynte, persille, koriander og oregano olie  
  PRØV OGSÅ: Lasagne med spinat, ricotta og svin i tomatsauce

 

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet friskost

  1. Rør salt i yoghurten, og hæld den over i en sigte beklædt med et rent klæde. Lad  yoghurten  dræne i 1-2 døgn på køl.    2. Form den faste del af yoghurten til små ostekugler, og rul dem i friskhakkede urter.   3. Læg kuglerne i patentglas, og dæk dem med olie for at konservere dem. Servér labneh til f.eks. ristet brød med tomater eller som ingrediens i en salat.