Forretter

Grøn kartoffelsalat med blomkål og radiser

af Marie Melchior og Tove Due 18. juni 2015
Foto: Line Falck, Styling:Katrine Kaul
Der er masser af mad i denne salat. Bliver der en rest til overs, kan den sagtens spises dagen efter.

Grøn kartoffelsalat med blomkål og radiser til 4 personer

  Indsendt af Tove Due, Hornslet   Tid: 40 minutter   DET SKAL DU BRUGE 1,5 kg nye kartofler 1 squash 1 lille blomkålshoved 1 bundt radiser 1 løg 1 bundt persille  1 bundt purløg 1 bundt karse   DRESSING 3 fed hvidløg  5 spsk. olivenolie  2 spsk. citronsaft salt og friskkværnet peber  

Opskrift - Grøn kartoffelsalat med blomkål og radiser

  Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne afkøle lidt, inden de skæres i skiver. Skyl squashen, og skær den i små tern. Skær blomkålen i små buketter. Rens radiserne, og skær dem i skiver. Pil løget, skær det i tynde ringe, og halvér løgringene. Bland kartofler, squash, blomkål, radiser og løg i en skål. Skyl og hak persillen. Klip purløg og karse (gem lidt til pynt). Vend krydderurterne i kartoffelsalaten.    Dressing: Rør presset hvidløg med olie og citronsaft, og smag til med salt og peber. Anret kartoffelsalaten i et dybt fad, og fordel dressingen over.    Få flere opskrifter på gode salater her Mojitosalat Appelsinsalat med rucola og ristede solsikkekerner Jordbærsalat med edamamebønner og feta