Forretter

Grøn bønnesalat

Få opskriften på grøn bønnesalat her

DET SKAL DU BRUGE:
250 g grønne bønner
(haricots verts)
1 tsk. flydende honning
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. grov sennep
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
300 g kogte kartofler
i mundrette stykker
1 lille rødløg i både
100 g sorte oliven
1 håndfuld basilikumblade

SÅDAN GØR DU:
Nip enderne af bønnerne, og damp dem i letsaltet vand i 4-5 minutter. De skal have bid, men må ikke være rå. Rør honning, dijon, grov sennep, eddike og olie sammen, og vend bønner, kartofler, rødløg, oliven og basilikum i dressingen. Smag til med salt, og servér lun eller kold.

TIP:
Lav evt. dobbelt portion af denne salat, brug den som tilbehør til et aftensmåltid den ene dag, og pak resten i madpakken den næste. Tilsæt først basilikum den dag, du skal bruge
salaten.

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS

Løbeskole
Følg med på
Andreas slanke-
blog
Kom i form med
FEMINAs
løbeskole
Prøv FEMINAs
løberute-
planner