Grillet jomfruhummer med estragonmayo
Mad

Grillet jomfruhummer med estragonmayo

28. juni 2019
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Smid de lækre jomfruhummere på grillen til både hverdag og gæster - perfekt på en varm sommerdag. Her får du opskriften på grillet jomfruhummer med estragonmayo
30 min4 personer
Tid i alt 55 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 8 jomfruhummere
  • 2 tsk. sukker
  • 1 spsk. salt

ESTRAGONMAYO

  • 1 bundt frisk estragon
  • 1 dl vindruekerneolie
  • 1 æggeblomme
  • ¼ tsk. sennep
  • 1 tsk. eddike
  • salt og peber

TIL SERVERING

  • 4 skiver godt brød
  • 1 radicchio
  • frisk dild

Opskrift - sådan laver du grillet jomfruhummer med estragonmayo

1. Tænd op i grillen i god tid. Flæk hummerne, og krydr med sukker og salt. Lad dem trække i 30 minutter. Grill dem i 1-2 minutter på hver side, og tag dem så af varmen. 2. ESTRAGONMAYO: Blend estragon (inkl. stilke) sammen med olie i en blender eller minihakker, til det har en ensartet konsistens. Sigt olien gennem en finmasket sigte. Pisk æggeblommen med sennep, eddike og lidt salt. Tilsæt estragonolien lidt ad gangen i en tynd stråle. Fortsæt, til konsistensen er forholdsvis tyk. Smag til med salt og peber. 3. SERVERING: Servér de nygrillede jomfruhummere med masser af estragonmayo, brød, salat og dild. PRØV OGSÅ: Lobster roll med jomfruhummerhaler
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også