Okse på spyd med løvstikke-lime-smør
Forretter

Grillerier og sommerdrinks: Okse på spyd med løvstikke-lime-smør

af Camilla Zarah Lawes 4. august 2021
Foto: Columbus Leth
Opskriften er en del af en komplet gæstemenu med lækre grillerier og sommerdrinks. Her får du opskriften på okse på spyd med løvstikke-lime-smør
2 personer
Tid i alt 5 min

Det skal du bruge

  • 400 g bøffer af tyndstegsfilet
  • madolie til pensling

kryddersmør

  • 150 g smør
  • 1 fed knust hvidløg
  • 3 spsk. finthakket løvstikke
  • fintrevet skal af ½ limefrugt
  • 2 limefrugter skåret i både
  • havsalt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du okse på spyd med løvstikke-lime-smør

  1. Del bøfferne i mindre stykker, og pensl med olie.
  2. Steg dem i 1 minut på hver side.
  3. Tag dem fra varmen, og krydr med salt og peber.
  4. Lad dem hvile i 4 minutter.
  5. Sæt kødet på spyd, og anret med lidt kryddersmør og limebåde.

 

De fleste af os er vilde med grillet rødt kød. Servér det møre kød med en skefuld kryddersmør på, og lad det smelte ud over kødet!

Herunder kan du finde flere lækre opskrifter: