Forretter

Grillerier og sommerdrinks: Fyldte abrikoser i baconsvøb

af Camilla Zarah Lawes 27. juli 2012
Foto: Columbus Leth
Opskriften er en del af en komplet gæstemenu med lækre grillerier og sommerdrinks. Her får du opskriften på fyldte abrikoser i baconsvøb

Søde abrikoser med lun gedeost i små pakker af sprød bacon! Uhm ... det er super delikat!

(24 stk.) 24 tørrede abrikoser 220 g frisk gedeost 4 spsk. finthakket timian havsalt og friskkværnet peber 12 stykker bacon

ENDVIDERE: 24 tandstikkere

PYNT: timian

Skær abrikoserne op med en lille urtekniv i den ene side, så fyldet kan komme i. Rør gedeost med timian, salt og peber. Del baconstykkerne midtover. Fyld abrikoserne med gedeostefyldet; svøb dem i bacon, og hold dem lukket med en lille tandstikker. Gril dem i et par minutter på hver side på en varm grill eller grillpande.

FLERE OPSKRIFTER

De bedste sommerdrinks>> Okse på spyd med løvstikke-lime-smør>> Grillet fersken med hindbær og vaniljeis>>