Forretter

Fyldte squashblomster

af Beagle Iuel-Brockdorff 18. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Zucchini, cougette eller squash. Kært barn har mange navne, men dækker i dette tilfælde over den samme grøntsag. Bestil dem hos grønthandleren eller pluk dem hos en, der har squashplanter i haven.

Til 2 personer6 squashblomster

Prøv også:

Pizza med kartofler og squash Squashfrikadeller med pasta og pesto Caponata Sursød aubergine og squash

FYLD:1 spsk smør½ løg1 lille fed hvidløgCa. ¾ squash1 spsk rasp, gerne speltrasp1 æggeblomme50 g fetaSalt, peber

Smør et ovnfast fad med smør.Kom resten i en gryde, og tilsæt hakket løg og hvidløg samt groftrevet squash.Lad det stege lidt, til væsken er fordampet.Tag bort fra varmen og rør det øvrige i.Fyld i skyllede squashblomster, som lægges i fadet.Hæld ca. ¾ dl vand ved og bag i ovnen ved 200 grader i 10-12 min.Server som forret.