Friterede fjordrejer med dild-dip
Forretter

Friterede fjordrejer med dild-dip

af Timm Vladimir 27. august 2019
Foto: Columbus Leth
Lille reje stor smag. De danske fjordrejer er en klassiker der smager helt fantastisk. Og du kan sagtens spise de knasende sprøde fjordrejer hele, når de er friterede i olie. Her får du opskriften på friterede fjordrejer med dild-dip
4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g fjordrejer
  • 50 g rugmel
  • salt og peber
  • 1 dl solsikkeolie til stegning

DILD-DIP

  • 1 bundt frisk dild
  • 1 spsk. smagsneutral olie
  • salt og peber
  • 100 g skyr
  • 1 usprøjtet citron

Opskrift - sådan laver du friterede fjordrejer med dild-dip

  1. Vend fjordrejerne i rugmel krydret med salt og peber. Steg dem ad 3-4 omgange i varm olie på en pande i 2-3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir, og krydr med ekstra salt.   2. Dild-dip: Stød dilden sammen med olie, salt og peber til en ensartet pasta i en morter. Vend skyr i, og smag til med fintrevet citronskal. Servér dild-dippen til de sprøde rejer   PRØV OGSÅ: Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips  

Andre lækre opskrifter