Forretter
Friterede fjordrejer med dild-dip
Lille reje stor smag. De danske fjordrejer er en klassiker der smager helt fantastisk. Og du kan sagtens spise de knasende sprøde fjordrejer hele, når de er friterede i olie. Her får du opskriften på friterede fjordrejer med dild-dip
Tirsdag, 27. august 2019 - 7:30 - af Timm Vladimir, Foto: Columbus Leth
Tid i alt: 25 min
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
200 g fjordrejer
50 g rugmel
salt og peber
1 dl solsikkeolie til stegning
DILD-DIP
1 bundt frisk dild
1 spsk. smagsneutral olie
salt og peber
100 g skyr
1 usprøjtet citron
Opskrift - sådan laver du friterede fjordrejer med dild-dip
1. Vend fjordrejerne i rugmel krydret med salt og peber. Steg dem ad 3-4 omgange i varm olie på en pande i 2-3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir, og krydr med ekstra salt.
2. Dild-dip: Stød dilden sammen med olie, salt og peber til en ensartet pasta i en morter. Vend skyr i, og smag til med fintrevet citronskal. Servér dild-dippen til de sprøde rejer