Forretter

Friterede fjordrejer med dild-dip

Lille reje stor smag. De danske fjordrejer er en klassiker der smager helt fantastisk. Og du kan sagtens spise de knasende sprøde fjordrejer hele, når de er friterede i olie. Her får du opskriften på friterede fjordrejer med dild-dip

Tid i alt: 25 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

200 g fjordrejer
50 g rugmel
salt og peber
1 dl solsikkeolie til stegning

DILD-DIP

1 bundt frisk dild
1 spsk. smagsneutral olie
salt og peber
100 g skyr
1 usprøjtet citron

Opskrift - sådan laver du friterede fjordrejer med dild-dip

 
1. Vend fjordrejerne i rugmel krydret med salt og peber. Steg dem ad 3-4 omgange i varm olie på en pande i 2-3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir, og krydr med ekstra salt.
 
2. Dild-dip: Stød dilden sammen med olie, salt og peber til en ensartet pasta i en morter. Vend skyr i, og smag til med fintrevet citronskal. Servér dild-dippen til de sprøde rejer